Golvläggare och snygg golv

Slitna golv gör väldigt mycket för helhetsintrycket av en bostad. För har du ett väldigt fult och slitet golv och inte några mattor eller annat som täcker över det så kommer folk se det. Eller i alla fall jag är sådan som ser det. Vet inte om alla ser det, men jag lägger i alla fall märke till det. Sen finns det säkert många som inte alls tänker på golv och som lägger pengarna på allt annat innan de väljer att lägga en krona på att låta golvläggare från Södermalm komma ut till dem och lägga om golvet. För att golvet för dem bara är någonting som ska vara där och att det inte alls har någonting mer inredningen att göra. Vilket det faktiskt har, även om man inte alltid tror eller kanske tycker det.

Nya Golvjouren MB AB är beläget på Södermalm men vi bor i Täby och de kom hit för att hjälpa oss också så antar att de är ganska flexibla med sina verksamhetsområden. Och det är väldigt skönt. För det är så irriterande när man hittar ett bra företag man vill anlita och sen när man ringer dem för att prata så säger de att deras golvläggare, städare eller vad de nu har för personal inte åker utanför ett visst område. Eller så gör de det men att det kommer att kosta massa extra. Jag menar jag förstår om det är väldigt långt bort men när det bara är precis utanför kommunen så blir det bara irriterande.

Golvläggare som lagt snygga golv är i alla fall ett måste för mig i mitt hem för att jag ska trivas. Jag kan inte låta blir att tänka på golvet och då måste det passa inom med resten av inredningen och stilen.