Smide för balkongräcken och trappor

Smide är väldigt snyggt och om du har sett på när folk jobbar med det någon gång så kan du nog hålla med mig om att det är ganska häftigt och coolt att se också. Smide handlar verkligen om kreativitet och hantverk och väldigt mycket om detaljer och sådant också. De kräver tålamod och mycket arbete för att det ska bli snyggt och så som man vill ha det.

Sen är det klart att det är lite svårt att syssla med smide på egen hand för att du behöver en smidesugn för att det ska vara möjligt. För du behöver komma upp i sådana höga temperaturer för att det ska gå att du behöver vara på en speciell verktyg där de specialiserar sig på just det, så som Am Art.

Fördelarna med smide är att man kan få snygga balkong och trappräcken, även om det är lite mer dyrt att få det i smide än att få det i traditionellt trä. Men samtidigt är det ju så mycket roligare att göra det ordentligt och att det dessutom blir i en mer annorlunda stil och ett mer annorlunda material än det vanliga.

Tanken är att vi ska se till att få hjälp från de på Am Art för att fixa med smides här hemma. För det är ändå lite att fixa kvar med trappan men att det sista vi gör sedan är att fixa ett snyggt trappräcke i smide.