VVS som i ventilation

VVS är en förkortning för ventilation, värme och sanitet. Skriver jag och får det att låta som att jag faktiskt vet vad det handlar om. För att vara ärlig så vet jag inte så mycket mer än det. Vi hade problem med ventilationen här hemma och ringde runt för att hitta ett företag som kunde hjälpa oss. Fick hjälp från de på Ralles VVS i Halmstad för att fixa det. Och namnet var ju VVS så jag kände att jag var tvungen att kolla upp vad förkortningen stod för, för kände direkt på mig att det nog faktiskt var en förkortning och inte bara ett vanligt kort namn.

Sen kan man tycka att jag kanske borde ha läst på ännu mer då om jag ändå kollade upp det, men nej det orkade jag inte med att göra. De på Ralles VVS i Halmstad hade i alla fall väldigt bra priser på sina tjänster och även bra service då det kändes som att de faktiskt verkligen lyssnade på en och det tycker i alla fall jag är bland det viktigaste.

VVS är tydligen någonting som inkluderas i bygg och har mycket med byggarbeten att göra och det hade jag faktiskt ingen aning om sedan tidigare.